balçova korsan taksi

İzmir korsan taksi hizmetimiz ile Balçova bölgesinde 7 gün 24 saat hizmet vermekteyiz.

Balçova korsan taksi hizmeti, lüks araçlar ve uygun fiyatlarla size özel seçenekler sunacaktır. İzmir’in neresinde olursanız olun 20 dakikada adresinize gelme garantisi veren geniş kapsamlı taksi durağımız,  yolculuklarınızın daha ekonomik şekilde olmasını ve taksi kullanımına çok fazla masraf yapmamanızı sağlar.

Türkiye’nin en geniş kapsamlı taksi hizmetini sunarak, Güvenilir personellerle, hızlı ulaşım hizmetimizden yararlanarak, İzmir’in birçok semtine hızlı bir şekilde gidebilirsiniz.

  •  Müşteri güvenliği ve konfor
  •  Kaliteli hizmet anlayışı
  •  Sabit fiyat garantisi
  •  Hızlı ve rahat ulaşım
  •  Müşteri memnuniyeti
  •  7 gün 24 saat aralıksız hizmet anlayışı

Tüm Lokasyonlara Kolay Ulaşım

Kaliteli hizmet sunan İzmir Balçova korsan taksi hizmetleri tüm ulaşım araçlarından çok daha konforludur. Üstelik çok daha güvenlidir, insanların güvenmediği bir araca kesinlikle binmeyeceğinin bilincinde olan şoförler bunun için mükemmel bir hizmet sunar. Uzun yıllardır deneyimi şoförler ile çalışan firma tüm lokasyonlar için kolay ulaşım imkanı sağlar. Balçova İlçesinde tüm mahalle ve semtleri hizmet vermesinin yanı sıra Avrupa ve Anadolu Yakası’nda her noktaya hızlı ve güvenilir ulaşım imkanı sağlanır. Tüm lokasyonlara hizmet vermesi ve istendiği an rahatlıkla ulaşılabilir olması korsan taksi hizmetini ulaşımın vazgeçilmez bir parçası haline getirmiş durumdadır.

 

Balçova Korsan Taksi
Balçova Korsan Taksi

 

Balçova İlçesi Hakkımda

Açıklama

Balçova, İzmir ilinin bir ilçesidir. İlçenin doğusunda Konak, doğu ve güneyinde Karabağlar, batısında Narlıdere ilçeleri, kuzeyinde İzmir Körfezi bulunmaktadır. İzmir’in merkezine 8 kilometre uzaklıktadır. İlçe merkezinin yayılım alanının denizden uzaklığı 20 ila 80 metre arasında değişmektedir.

izmir korsan taksi hizmetimize de göz atabilirsiniz

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Telefon
Whatsapp